VIP Kundeklub | 15% i bonus point ved alle varekøb

VITA B Cream

540,00 kr.

Den højt koncentreret creme med vitamin B3 fra pHformula er en af de helt store favoritter blandt mange af klinikkens klienter. Denne helt unikke creme indeholder 5% niacinamid (vitamin B3), som er helt essentielt for at forebygge og reducere synlig rødme, pigmentforandringer og ældning i huden.

B3 cremen fungerer også særdeles godt til huden der er ustabil, sart eller lider af urenheder eller akne, da niacinamid virker antiinflammatorisk, og dermed mindsker rødme og irritation i huden.

Udover B3 vitaminet, så indeholder cremen også et 24 timers fugtgivende kompleks, som bidrager til vedvarende fugt og beskyttelse af huden. Cremen har en dejlig let tekstur, der gør at selv fedtet hudtyper, ikke føler, at de fedter i løbet af dagen.

Nøgleingredienser: 5% Niacinamid/vitamin B3, en antioxidant der bl.a. styrker barrieren og mindsker rødme og irritation,  Allantoin som virker beroligende og blødgørende på huden, Trehalose, maltose og fructose som har effektiv 24 timers fugtgivende egenskaber, Glycerin der virker fugtighedsbevarende.

Anvendelse: Påføres på afrenset hud 1-2 gange om dagen efter din kosmetologs anvisning. Cremen er ideel til daglig anvendelse mod sart, ustabil og sart hud hele året rundt.

Kan kun købes fysisk i butikken

- Eller ring og bestil, så sender vi gerne.

✓ Optjen 15% i bonus point på alle produkter!
✓ Fri fragt over 499 kr. (ellers 70 kr.)
✓ Levering 1-3 hverdage