Om face2face

Her kan du læse alt om os, hvem vi er og hvordan det hele begyndte.

Hvem er jeg?

Mit navn er Lina Holm. Jeg har drevet hudplejeklinikken face2face siden 2000. Jeg startede i Solrød, hvor jeg havde klinik i 12 år. Jeg åbnede klinikken i Køge i januar 2012 og har i de første 10 år uddannet 8 elever. I 2005 blev jeg kåret som årets læreplads. Jeg er uddannet på Cidesco kosmetologskolen som er en international anerkendt skole. Jeg flyttede klinikken fra Solrød Strand til Køge i januar 2012.

Konceptet

Vores hverdag

Vores hverdag kan være stressende, derfor lægger vi vægt på, at du her hos os, føler dig godt tilpas og godt behandlet. Vi er 6 veluddannede kvinder samt 1 dygtig elev, som glæder os til at kunne dele ud af vores mange års erfaring og faglige kunnen.

Vi har ikke et stort menukort med forskellige ansigtsbehandlinger du selv kan vælge. Vi skræddersyr din ansigtsbehandling i forhold til hudtype og tilstand den dag du besøger klinikken…dvs din behandling er aldrig ens. Læs mere under ansigtsbehandling. Er du ny kunde til ansigtsbehandling så vælg behandlingen “First time treatment”, til denne behandling afsætter vi 30 min ekstra til grundig hudanalyse og vejledning. Du får 15% kontant rabat på dit produktkøb ved en ansigtsbehandling og ved produktkøb hvor du ikke får ansigtsbehandling, optjener du 15% i bonus, du kan bruge til gratis produkter når der er point nok. Et bonuspoint svarer til 1 kr.

Vi ønsker at give alle vores kunder en grundig og professionel vejledning i hjemmepleje.

Hos face2face arbejder vi kun med de bedste produkter på det danske markede. De produkter vi anvender i vores behandlinger er PH formula, Susanne Melchiorsen, IS Clinical, samt Dermalogica.

Medarbejdere

Malue Petersen

Malue Petersen har 24 års erfaring som kosmetolog. Hun er uddannet fra Den Alternative Kosmetologskole i Næstved i 1994, og arbejder ud fra et holistisk syn på hudpleje.
Malue har arbejdet med professionel hudpleje i mange år.

Camilla Skou Wolff

Camilla er uddannet på Cidesco kosmetologskolen i 2016.  

“I mine behandlinger er du 100% i fokus, om du ønsker hjælp til en sundere og pænere hud, eller du blot vil forkæles. Du vil altid få en grundig vejledning i hjemmepleje. Derudover har jeg også taget ekstra kurser i Brasilliansk voks på kvinder og Lash lift af vipper.”

Iben Skovgaard Nielsen

Iben er uddannet fra den Alternative kosmetolog skole Susanne Melchiorsen 

Ibens holistiske overbevisning ligger i at tænke på mennesket som en helhed, hvor i der altid søges årsager til hudens ubalance.
Derfor er det vigtig at der også er fokus på den indre pleje, såsom kost, vitaminer mm. for at skabe balance.
Ser frem til at behandle dig Anna Boel Christensen

20% rabat på alle behandlinger, dog ikke på Release Peeling

Anna går på next kosmetikerskolen, Anna skal være i lære hos face2face til og med 2023. 

Du får 20% RABAT på alle de behandlinger Anna udfører, dog ikke på Release Peeling

Anna laver også CND shellac

Annika Gina Hansen

30% rabat på alle behandlinger, dog ikke på Release Peeling

Annika er kosmetikerelev på NEXT og har været igang i 1,5 år. Annika går meget op i kundernes behov og ønsker, samt at skabe et godt resultat.

Du får 30% RABAT på alle de behandlinger Annika udfører, dog ikke på Release Peeling

Annika har også kursus i CND shellac/plexigel, samt voks og lash lift.

Lisbeth Jørgensen

Lisbeth Jørgensen er uddannet kosmetolog i 1995 på Inter Clinitiaue i Odense.
Lisbeth har stor erfaring på Release peeling der fjerner dun i ansigtet.

Det er vigtigt for Lisbeth at fokusere på hele mennesket. Små ændringer kan gøre den store forskel til smil og positiv tilgang.
Jeg glæder mig til at behandle dig

Susanne Mariegaard

Susanne Mariegaard, har været sygeplejerske i mange år med speciale indenfor onkologien, den akutte sygepleje og kosmetiske behandlinger.  Godkendt af Sundhedsstyrelsen til behandling med filler der anvendes til rynkebehandling/reduktion, til at genskabe volumen samt forbedre hudens elasticitet og fugtighed.

Susanne Mariegaard lægger meget vægt på høj service, skabe trygge rammer, lave individuelle behandlinger med øje for kvalitet og fokus på et naturligt og æstetik resultat.