Om face2face

Her kan du læse alt om os, hvem vi er og hvordan det hele begyndte.

Hvem er jeg?

Lina er indehaver og har drevet hudplejeklinikken face2face siden 2000.
Lina blev uddannet CIDESCO kosmetolog i 1999. Hun har en stor passion for at hun og  hende DREAM TEAM underviser kunderne i deres hud, så de ved hvorfor deres hud evt. reagere som den gør og at vi i et samarbejde med den enkelte kunde opnår de bedste resultater.

Det har altid været højt prioriteret, at klinikken er et roligt og behageligt sted, hvor alle føler sig velkomne og forlader klinikken med en rar følelse i kroppen samt et smil på læben.

Der lægges derfor også stor vægt på at den enkelte kunde får den rette individuelle og personligt tilrettelagt behandling og dertil den rette vejledning til at skabe balance, med fokus på den rigtige hjemmepleje.

Lina har igennem sine mange år i branchen arbejdet med mange hudplejemærker og behandlinger samt taget et hav af kurser inden for branchen.

Lina er ikke længere tilgængelig som behandler, men står stadig til rådighed med vejledning i klinikken og supervisere kollegaer samt udvikler klinikken i forhold til nye behandlinger, teknikker og produkter.

Konceptet

Vores hverdag

Vores hverdag kan være stressende, derfor lægger vi vægt på, at du her hos os, føler dig godt tilpas og godt behandlet. Vi er 6 veluddannede kvinder samt 1 dygtig elev, som glæder os til at kunne dele ud af vores mange års erfaring og faglige kunnen.

Vi har ikke et stort menukort med forskellige ansigtsbehandlinger du selv kan vælge. Vi skræddersyr din ansigtsbehandling i forhold til hudtype og tilstand den dag du besøger klinikken…dvs din behandling er aldrig ens. Læs mere under ansigtsbehandling. Er du ny kunde til ansigtsbehandling så vælg behandlingen “First time treatment”, til denne behandling afsætter vi 30 min ekstra til grundig hudanalyse og vejledning. Du får 15% kontant rabat på dit produktkøb ved en ansigtsbehandling og ved produktkøb hvor du ikke får ansigtsbehandling, optjener du 15% i bonus, du kan bruge til gratis produkter når der er point nok. Et bonuspoint svarer til 1 kr.

Vi ønsker at give alle vores kunder en grundig og professionel vejledning i hjemmepleje.

Hos face2face arbejder vi kun med de bedste produkter på det danske markede. De produkter vi anvender i vores behandlinger er PH formula, Susanne Melchiorsen, IS Clinical, samt Dermalogica.

Medarbejdere

Malue Petersen

Malue Petersen har 24 års erfaring som kosmetolog. Hun er uddannet fra Den Alternative Kosmetologskole i Næstved i 1994, og arbejder ud fra et holistisk syn på hudpleje.
Malue har arbejdet med professionel hudpleje i mange år.

Camilla Skou Wolff

Camilla er uddannet på Cidesco kosmetologskolen i 2016.  

“I mine behandlinger er du 100% i fokus, om du ønsker hjælp til en sundere og pænere hud, eller du blot vil forkæles. Du vil altid få en grundig vejledning i hjemmepleje. Derudover har jeg også taget ekstra kurser i Brasilliansk voks på kvinder og Lash lift af vipper.”

Iben Skovgaard Nielsen

Iben er uddannet fra den Alternative kosmetolog skole Susanne Melchiorsen 

Ibens holistiske overbevisning ligger i at tænke på mennesket som en helhed, hvor i der altid søges årsager til hudens ubalance.
Derfor er det vigtig at der også er fokus på den indre pleje, såsom kost, vitaminer mm. for at skabe balance.
Ser frem til at behandle dig Anna Boel Christensen

20% rabat på alle behandlinger, dog ikke på Release Peeling

Anna går på next kosmetikerskolen, Anna skal være i lære hos face2face til og med 2023. 

Du får 20% RABAT på alle de behandlinger Anna udfører, dog ikke på Release Peeling

Anna laver også CND shellac

Lisbeth Jørgensen

Lisbeth Jørgensen er uddannet kosmetolog i 1995 på Inter Clinitiaue i Odense.
Lisbeth har stor erfaring på Release peeling der fjerner dun i ansigtet.

Det er vigtigt for Lisbeth at fokusere på hele mennesket. Små ændringer kan gøre den store forskel til smil og positiv tilgang.
Jeg glæder mig til at behandle dig

Gana Kassab

Gana går på kosmetikerskolen og har været i gang 1 år. Vi glæder os til at Gana skal være i mesterlære hos face2face de næste 1 1/2.

Gana kommer fra Libanon, er født og opvokset i Danmark.

Tag godt i mod hende. 

 

Susanne Mariegaard

Susanne Mariegaard, har været sygeplejerske i mange år med speciale indenfor onkologien, den akutte sygepleje og kosmetiske behandlinger.  Godkendt af Sundhedsstyrelsen til behandling med filler der anvendes til rynkebehandling/reduktion, til at genskabe volumen samt forbedre hudens elasticitet og fugtighed.

Susanne Mariegaard lægger meget vægt på høj service, skabe trygge rammer, lave individuelle behandlinger med øje for kvalitet og fokus på et naturligt og æstetik resultat.