Om face2face

Her kan du læse alt om os, hvem vi er og hvordan det hele begyndte.

Hvem er jeg?

Mit navn er Lina Holm. Jeg har drevet hudplejeklinikken face2face siden 2000. Jeg startede i Solrød, hvor jeg havde klinik i 12 år. Jeg åbnede klinikken i Køge i januar 2012 og har i de første 10 år uddannet 8 elever. I 2005 blev jeg kåret som årets læreplads. Jeg er uddannet på Cidesco kosmetologskolen som er en international anerkendt skole. Jeg flyttede klinikken fra Solrød Strand til Køge i januar 2012.

Konceptet

Vores hverdag

Vores hverdag kan være stressende, derfor lægger vi vægt på, at du her hos os, føler dig godt tilpas og godt behandlet. Vi er 5 veluddannede kvinder samt 1 dygtig elev, som glæder os til at kunne dele ud af vores mange års erfaring og faglige kunnen.

Vi har ikke et stort menukort med forskellige ansigtsbehandlinger du selv kan vælge. Vi skræddersyr din ansigtsbehandling i forhold til hudtype og tilstand den dag du besøger klinikken…dvs din behandling er aldrig ens. Læs mere under ansigtsbehandling. Er du ny kunde til ansigtsbehandling så vælg behandlingen “First time treatment”, til denne behandling afsætter vi 30 min ekstra til grundig hudanalyse og vejledning. Du får 15% kontant rabat på dit produktkøb ved en ansigtsbehandling og ved produktkøb hvor du ikke får ansigtsbehandling, optjener du 15% i bonus, du kan bruge til gratis produkter når der er point nok. Et bonuspoint svarer til 1 kr.

Vi ønsker at give alle vores kunder en grundig og professionel vejledning i hjemmepleje.

Hos face2face arbejder vi kun med de bedste produkter på det danske markede. De produkter vi anvender i vores behandlinger er IS Clinical, PH formula, Susanne Melchiorsen samt Dermalogica.

Medarbejdere

Malue Petersen

Malue Petersen har 24 års erfaring som kosmetolog. Hun er uddannet fra Den Alternative Kosmetologskole i Næstved i 1994, og arbejder ud fra et holistisk syn på hudpleje.Malue har arbejdet med Dermalogica i flere år og har specialiseret sig i elektrokosmetik, en metode der fjerner hudgevækster og brune pigmentpletter i ansigtet og på kroppen.

Mette Koch Enggaard

Mette Koch Enggaard er uddannet på Den Alternative kosmetologskole i 2012.

Mette har tidligere haft egen klinik i Hårlev, men måtte lukke pga. sygdom i 2015. Mette er en af de 1% der ikke har kunnet få håret tilbage, efter endt kemobehandling, men hun er frisk, rask, meget dygtig og kompetent. Mette har specialiseret sig i permanent hårfjerning med epilering, hvilket er meget anvendeligt til små områder fx overlæbe og hage.

Camilla

Camilla er uddannet på Cidesco kosmetologskolen i 2016. Hun har også taget ekstra kurser i Brasilliansk voks på kvinder og Lash lift af vipper.

Iben

30% rabat på alle behandlinger

Iben er elev på den Alternative kosmetolog skole Susanne Melchiorsen. Iben startede i marts 2021, og skal sideløbende med skolen, være i praktik hos os i 16 måneder. Iben bliver ikke sat til at udføre behandlinger, hun ikke allerede har trænet mange gange. Iben har altid en livline i os andre på klinikken.

Bemærk!! Behandlingerne er af længere varighed mellem 30 og 60 minutter længere end bookingen fortæller dig, og behandlingen er selvfølgelige billigere.

Du får 30% RABAT på alle de behandlinger Iben udfører, dog ikke Release Peeling.

Anna Boel Christensen

50% rabat på alle behandlinger

Anna går på next kosmetikerskolen, Anna skal være i mesterlære hos face2face til og med 2023. 

Bemærk!! Behandlingerne er af længere varighed mellem 30 og 60 minutter længere end bookingen fortæller dig, og behandlingen er selvfølgelige billigere.

Du får 50% RABAT på alle de behandlinger Anna udfører.

Susanne Mariegaard

Susanne Mariegaard, har været sygeplejerske i mange år med speciale indenfor onkologien, den akutte sygepleje og kosmetiske behandlinger.  Godkendt af Sundhedsstyrelsen til behandling med filler der anvendes til rynkebehandling/reduktion, til at genskabe volumen samt forbedre hudens elasticitet og fugtighed.

Susanne Mariegaard lægger meget vægt på høj service, skabe trygge rammer, lave individuelle behandlinger med øje for kvalitet og fokus på et naturligt og æstetik resultat.