VIP Kundeklub | 15% i bonus point ved alle varekøb

VITA A Rejuvenating Mask

385,00 kr.

Denne lækre og cremet lermaske fra pHformula indeholder den effektive ingrediens retinol, der også er bedre kendt som A-vitamin. Ved at have denne maske i din hudplejerutine, så vil du få en yderst foryngende, kraftfuld og plejende maske, som vil give et nyt liv til din hud, og som derefter vil fremstå frisk og med masser af glød. A-vitamin er bl.a. med til at normalisere hudens funktioner, det fremmer hudfornyelsen, arbejder på linjer, ar og ældningstegn samt har en meget effektiv og virkningsfuld effekt på urenheder.

Nøgleingredienser: Mikroindkapslet retinol som gør at retinolen frigives kontrolleret, og derved reducerer fugttab, samtidig med at det virker på ældningstegn, urenheder, ar mm., biosakkarid der virker fugtgivende og beroligende.

Anvendelse: Passer til alle hudtyper. Masken påføres i et jævnt på afrenset hud, og skal virke i 10-15 minutter. Derefter fjernes produktet med lunt  vand, og efterfølgende påføres afsluttende produkter. Produktet skal bruges ca. 1 gang i ugen efter behov.

Kan kun købes fysisk i butikken

- Eller ring og bestil, så sender vi gerne.

✓ Optjen 15% i bonus point på alle produkter!
✓ Fri fragt over 499 kr. (ellers 70 kr.)
✓ Levering 1-3 hverdage