VIP Kundeklub | 15% i bonus point ved alle varekøb

iS Clinical Active Peel System

780,00 kr.

Peeling System – hydrerende, eksfolierende og forryngende med øjeblikkelig effekt.

Hudtyper: Alle.

Størrelse: En æske bestående af 15 stk. behandlingssæt med peel pads (1+2).

✓ Optjen 15% i bonus point på alle produkter!
✓ Fri fragt over 499 kr. (ellers 70 kr.)
✓ Levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

Det klinisk avancerede Active Peel System er baseret på botaniske ingredienser og er en effektiv og skånsom behandling i to hurtigvirkende trin, designet til at polere huden. APS har en hydrerende og foryngende effekt på huden samt antioxidantbeskyttelse.

Denne komplette behandling giver en kølende og prikkende fornemmelse i huden efter påføring, efterhånden som produktet begynder at virke. Det velafbalancerede system hjælper til at forbedre hudtonen og teksturen, hvilket er med til at sikre en blød, hydreret hud og et mere ungdommeligt udseende.

Trin 1:
Udviklet til at give en kontrolleret eksfoliering og byder på en proprietær kombination af effektive, men blide botaniske syrer i kombination med beroligende og plejende botaniske ekstrakter.

Trin 2:
Fremmer hydrering og foryngelse og byder på vores proprietære botaniske extremozyme-teknologi og copper tripeptide-1 kombineret med beroligende og aktive botaniske ekstrakter.

Anbefales til brug hver anden dag, helst om aftenen. Efter du har renset huden, påføres Step 1 over hele ansigtet og på halsen. Lad det sidde i 3 minutter (må ikke skylles af). Påfør nu Step 2 på samme område, og lad det sidde (behøves ikke renses af). OBS: Efter påføring af Active Peel System Step 1 og Step 2 vil du opleve en kølende og prikkende fornemmelse i huden, hvilket er helt normalt.

BESKRIVELSE Step 1: Farveløst til let gulligt serum i servietter. Step 2: Let gulligt serum i servietter.

DOSERING En peeling serviet pr. påføring.

Påfør herefter evt. natcreme.