VIP Kundeklub | 15% i bonus point ved alle varekøb

Compact Foundation spf 50+

645,00 kr.

Søger du en foundation med en naturlig dækkeevne og med en høj og stabil solfaktor, så er Compact Foundation fra pHformula produktet for dig! Med sin bredspektret solbeskyttelse på 50+ behøver du ikke bekymre sig om solens skadelige stråler, når du er udenfor. Udover en yderst stabil solfaktor, så indeholder denne foundation antioxidanter, der beskytter mod forurening og frie radikaler, samt E-vitamin som virker helende, og har antiinflammatoriske egenskaber. Compact Foundation er langtidsholdbar, har god dækkeevne og er fugtgivende helt uden at virke fedtet og tung på huden.
Findes i farverne: light og medium

Nøgleingredienser: UVA og UVB filter, E-vitamin – antioxidanten der beskytter mod miljøforurening og UV-stråling, samt virker fugtgivende og har stærke antiinflammatorisk og helende egenskaber.

Anvendelse: Påføres på ren og afrenset hud efter behov. Produktet kan påføres med tilhørende makeupsvamp for at få mest mulig dækevne eller med en makeupbørste med løse hår, hvis du søger et lidt mindre dækkende resultat. Compact Foundation kan med fordel genopfriskes i løbet af dagen.

Kan kun købes fysisk i butikken

- Eller ring og bestil, så sender vi gerne.

✓ Optjen 15% i bonus point på alle produkter!
✓ Fri fragt over 499 kr. (ellers 70 kr.)
✓ Levering 1-3 hverdage