VIP Kundeklub | 15% i bonus point ved alle varekøb

ReSurface – Eksfolierende ansigtsmaske

695,00 kr.

Øjeblikkelig hudfornyelse med enzymatisk peeling effekt

Rebiome ReSurface er en peeling- og eksfolierende maske spækket med enzymer til effektivt at fjerne og stimulere huden og genaktivere dens naturlige barrierefunktion for at efterlade huden klar og blød.

100 ml

✓ Optjen 15% i bonus point på alle produkter!
✓ Fri fragt over 499 kr. (ellers 70 kr.)
✓ Levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

Plump og poleret
Regenerer hudens barrierefunktion og genaktiver hudceller for blød, smuk og glødende hud med Rebiomes ReSurface. Den blide, eksfolierende ansigtsmaske fjerner døde celler og urenheder fra den mest sarte hud.

Balancer og boost din huds mikrobiom 
Rebiome ReSurface er en hurtig vej til strålende hud. Den blide formel med en mild, frisk duft eksfolierer huden takket være en potent kombination af ingredienser, der efterlader huden næret og glat. Fensebiome™-peptid hjælper med at booste hudens immunitet, mens enzymrig ananas og mikroniseret kvarts eksfolierer blidt. Kamille beroliger huden, og regenerativt E-vitamin hjælper med at fremskynde fornyelsen af ​​hudbarrieren.

Anvendelse

Påfør et tyndt lag Rebiome ReSurface på ren hud. Lad virke i 5-10 minutter før skylning med lunkent vand. Afslut med et fugtgivende serum. Brug en eller to gange om ugen Velegnet til alle hudtyper.