VIP Kundeklub | 15% i bonus point ved alle varekøb

ReFence – Tonet solcreme SFP 30

369,00 kr.

Langtidsholdbar, bredspektret solbeskyttelse

Rebiome ReFence SPF 30 er en bredspektret tonet solcreme til ansigtet, der giver høj beskyttelse mod solens kraftige UV-stråler samt forurening.

50 ml

✓ Optjen 15% i bonus point på alle produkter!
✓ Fri fragt over 499 kr. (ellers 39 kr.)
✓ Levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

En langtidsholdbar, bredspektret solcreme
Beskyttelse af din hud mod solens kraftige UV-stråler er afgørende for at minimere risikoen for solskoldning, hudkræft og for tidlige ældningstegn såsom rynker og mørke pletter. Ved at kombinere en tonet ansigtscreme med en mikrobiom-rebalancerende solcreme og blåt lys-beskyttelse, er Rebiome ReFence en bredspektret creme formuleret med hyaluronsyre for at fugte og pleje huden. In vivo test viste, at den har en solbeskyttelsesfaktor på SPF 38. Det revvenlige, UVA/UVB-beskyttende middel indeholder præ- og probiotiske forstærkende komplekser for at genbalancere hudens mikrobiom.

Balancer og boost dit hudmikrobiom
Rebiome ReFence giver langvarig, bredspektret beskyttelse mod solens kraftfulde UVA- og UVB-stråler, blåt lys og forureningsskader, og indeholder Fensebiome™ for at stimulere hudens naturlige probiotiske aktivitet. Den er beriget med potente anti-age antioxidanter og nærende vitamin E og baobab og macadamia olier. Den er let påført og absorberes hurtigt af huden, den er tonet med et strejf af farve og indeholder ikke hormonforstyrrende stoffer.

Anvendelse

Påfør 2-3 pumper Rebiome ReFence på ansigt og hals efter fugt.
Til daglig brug.
Velegnet til alle hudtyper.